Küünetrendid

21. sajandil küünetrendid muutuvad helikiirusel, kuid kevadised põhitrendid on ikka tulemas.

Vaieldamatuks trendiks on pastelsed toonid. Nii nagu varakevadine loodus, on ka küünemoes tärkamas värvid, algselt heledamates versioonides ja mida suve poole seda värviküllasemaks toonid muutuvad.

– Geomeetrilised mustrid – uus hitt. Nagu näha ka moelavadelt on geomeetrilised mustrid hakanud asendama tugevalt lilli ja muid kaunistusi. Minimalistlik must joon naturaalset tooni küünel on sama IN kui kolmnurgad üle küüne. Samuti küüne ümber joonistatud kontuur kontrastse tooniga kuulub siia valdkonda ja murrab end kevadisse moodi.

– Ent ei ole kadunud ka lilled. Kevadised lillelised mustrid siin-seal annavad hea koguse värskust, et vältida kevadist depressiooni.

– Kaunid kivikeste kombinatsioonid. Go bold or go home! Kivikesed teevad oma võidukäiku juba mõnda aega ning see on jätkumas ka kevadel. Erinevad kivikeste kombinatsioonid moodustamas küünel terviklike lahendusi – ole loov!

– Metalsed läiked. Erinevad metalse sädelusega lakid või metalse läikega sissehõõrutud pulbrid liiguvad sujuvalt kevadesse kaasa ja aitavad inimesel erineda, sädeleda ja ennast hästi tunda!

Samuti ei maksa unustada, et karm talv on möödas ja küünenahad ning küüned vajavad turgutust. Hoidmaks kõiki kevadtrende ja nende lõuendit- enda küüsi ja käsi, kasuta heade koostisosadega niisutavat õli. Imetoode võiks kindlasti sisaldada E-vitamiini, riisikiudu, jojoba ja mandli õli.

Olenemata hooajast, terved käed ja küüned on alati IN!

Teie Beauty Factory