Noorendav ja niisutav kätehoolitsus sügise eel

Sügise saabudes pöörame kõik järjest rohkem ja rohkem tähelepanu oma kätele. Kevad-suvisel perioodil aiatöödest, päikesest, tuulest ning mereveest räsida saanud käed on taas vaja taastada ning ettevalmistada tulevaseks külmaks ning niiskeks talveperioodiks. Paljud käivad regulaarselt maniküüris oma käsi poputamas kuid aegajalt vajavad nad veidi rohkemat kui klassikalist maniküüri ning kreemi. Käte eest hoolitsedes võiks üks luksuslik hoolitsus sisaldada naha koorimist/poleerimist, niisutavat nahka värskendavat seerumit/maski ning ennetava toimega emulsiooni.

Loetletud protseduure sisaldav hoolitsus kätele, kus kasutatakse erinevaid professionaalseid vahendeid, võib koosneda mitmesugustest looduslikest ainetest. Näiteks vahemereäärse päritoluga puuviljade noorendavast toimest. Vahendites kasutatakse koostisosi, mis on hoolega välja valitud niisutamaks ja noorendamaks sinu käte nahka.

Hoolitsuse käigus tehakse esmalt kätele maniküür, mille käigus eemaldatakse vajadusel vana lakk, tehakse kätele vanni, et küünenahkade tagasilükkamine, lõikamine oleks kergem ning ühtlustatakse viilides küünte pikkus ja kuju. Geellaki kasutades lakitakse ära juba ka küüned. Seejärel alustatakse hoolitsuse luksusliku osaga, kus esmalt õrnatoimelise suhkruroo ja bambuse koostisosadega koorijaga, eemaldatakse maseerides niisketelt kätelt surnud naharakud. Mõlemad käed kooritakse, olenevalt hoolitsuse kestvusest, kuni küünarnukini masseerivate liigutustega pöörates erilist tähelepanu küünenahaümbrusele, sõrmenukkidele, nahapaksenditele ja küünarnukkidele. Efektiivne kuid õrn koorija sobib ka õrnale ja tundlikule nahale. Kahetoimeline koorija alustab surnud naharakkude eemaldamist suhkruroo graanulitega ja nahapinda viimistleb poleeriv bambuse pulber. Koorija eemaldatakse sooja vee või niiskete rätikutega. Koorimine valmistab naha ette sügavamaks niisutamiseks. Peale koorimist on käenahk pehme, särav ja sile.

Sidruniseerum ja viinamarjaseemneõli pakuvad komplekse noorendava toime. Naturaalset sidruniõli ja kojic hapet sisaldav seerum aitab vähendada ja pleegitada pigmendilaike ja ühtlustab naha tooni. Parema tulemuse saavutamiseks kasutatakse 10-15 minutit sooje kindaid või rätikut. Seerumit võib klient kasutada ka igapäevaselt, asetades tilga probleemsele kohale ja maseerides kuni imendumiseni, saavutamaks soovitud tulemust. Unikaalne Toscana viinamarjade antioksüdantiderikas õlisegu sisaldab lisaks päevalilleseemne-, makadaamia-, safloor- ja jojobaõli. Õlisegu ennetab naha vananemist ja kaitseb kahjulike keskkonnamõjude eest. Viinamarjaseemne õli on osa vananemisvastasest hooldusest, mis aitab siluda kortse ja peeneid jooni. See toode on rikastatud vitamiinide A, B, B5, D ja E-ga. Sobib igapäevaseks noorendavaks hoolduseks, mis tagab pehme ja sileda naha.

Intensiivne kreem-mask sügavniisutab janust nahka, vähendades naha kuivusest tekkinud kortse. Intensiivne kehasoojusel aktiveeruv kreem-mask on sügavniisutava toimega, mis jätab naha ultra pehmeks. Tänu ülipeenele siidisele tekstuurile tungib mask sügavale nahakihtidesse ja täidab peened kortsujooned, mis on tingitud naha kuivusest. Varemerohu juures sisalduv allantoiin kiirendab naharakkude uuenemist ning annab nahale noorema välimuse. Parima tulemuse saamiseks mähi käed kilega. Kata maski piirkond rätikuga, et anda sellele veelgi intensiivsem mõju. Näiteks võib kasutada ka elektrilisi soojenduskindaid. Soojenedes muutub maski tekstuur kreemjast läbipaistvaks glasuuriks. Lasta mõjuda 5-10 minutit ja eemaldada soojade niiskete rätikutega.

Hoolduse lõpetab naha vananemist ennetav papaia ja rohelise teega emulsioon, mis pakub kaitset väliskeskkonnast tingitud kahjulike mõjude vastu. Losiooni koostises on palju antioksüdante, vitamiine, merekollageeni ( looduslik taimne kollageen) ja tsinkoksiidi. Tsinkoksiid pakub tugevat UV-kaistet laia spektrina. Hooldav losioon pakub nahale kaitset ja siidist pehmust. Kaitseb nahka päikese kahjustuse ja vabade radikaalide tekkimise eest. On ideaalne igapäevaseks koduseks hoolduseks.

Kõige lõpus saab soovikorral lakkida küüned meelepärase sügis/talvise lakiga. Kogu hooldus on kokku pandud erinevatest hooldustoodetest, mis sisaldavad noorendavaid, niisutavaid ning kaitsvaid aineid, et pakkuda sinu kätele parim hoolitsus sügise eel.